Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Piotr XXX (2704 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:
czepianie sie pisowni na zagranicznych forach swiadczy o braku znajomosci netykiety i daje swiadectwo wlasnej malostkowosci

Jezyk polski jest dla ciebie "zagranicznym" ? I jeszcze ta netykieta w twoim, luja, czy pana polskiego inzyniera wydaniu - przeszedles tu nawet samego siebie

Poza tym, zwroty typu "ham erykany", albo "nor wesz ka", nie wynikaja ze zwyklej pomylki(np. "lterowki", a jedynie z checi wyrazenia swojej pogardy dla innych narodowosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
SENTEX napisał:
Lindemans napisał:
SENTEX napisał:
Lindemans napisał:
SENTEX napisał:
Lindemans napisał:
patim napisał:
a ty co rodzin czy jakis fan atyk

Ten "karaluchanski jezyk", to moze rozbawic do lez

A twoj jezyk jest jaki Skalniaczko na tym forum taki na innym inny moze napisz kolega co tam piszesz wtedy zmienia o tobie zdanie !!!!!!!!!!!

Ciety, ale o tym to juz sie przekonales Jakie maja o mnie zdanie tacy jak ty, patim, czy luj i wam podobni, to jest dla mnie najmniej istotne.To ostatnia rzecz, ktora moglaby wzbudzic moje zainteresowanie

Ja juz zauważylem ze jestes ze tak powiem drastycznie... Pojebana jak lato z radiem wiec nie musisz mnie o tym informowac

Poinformowalam cie tylko, ze twoje zdanie na moj temat nie lezy w kregu moich zainteresowan, ale jak zwykle nie zrozumiales

Smialo, rozkrecaj sie pan, panie inzynierze polski

nie bede na ciebie tracil czasu norweska sprzataczko

O! Tu znowu jednak nie jestem "blizej nie okreslona osoba"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
No ale co ciebie moze bolec, jak ja ludzi zaczepiam ?
Oj pochlebiasz sobie, pochlebiasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Crow: To o Kaczorze to mam nadzieje bylo skierowane do retoryki SENTEXA ktory prawdopodobnie taka wlasnie przyjmuje aby go volksdeutsche, folkenorski oraz inni delikatniejsi poplecznicy giermancow mogli zrozumiec. Ja uwazam ze to nie jest dobry pomysl schodzic do poziomu kanalu aby go lepiej mogli przeciwnicy zrozumiec ale jak kto lubi.

A jesli o Kaczorze do mnie mowiles to kolejny wyraz smiesznosci ile razy juz mowilem ze Kaczor to reprezentant tego wszystkiego co jasta opisuje bo trudno go uznac za agenta kogokolwiek co sam Korwin nawet mowil..... bo do tego potrzebny chociaz "jaki taki" poziom.... Ale jesli mimo wszystko to do mnie bylo skierowane to zainteresuj sie retoryka Palikota moze znajdziesz podobienstwa do twojej.

@Wszyscy: A tutaj chcialem podac przyklad typowej swini korytnej takiej jak wiekszosc skorumpowanych politykow w Polsce.... imc Andriej Illarionow byly doradca Putina ktorego wyrzucono bo zbyt czesto schylal ryj do koryta.... Oto jak sie odwdziecza swojej Slowianskiej ojczyznie: wiadomosci.onet.pl/swiat/byly-doradca-pu...wojna-swiatowa/th58v lecz to jedynie kulminacja bo swoje zapedy ukazywal natychmiast po wyrzuceniu.... A teraz jak myslicie co by zrobili "patrioci" z PO/PSL/SLD/PiS+ruchu kota gdyby im zabrac koryto i musieli uciec z kraju by za korupcje nieodpowiadac? Mysle ze rownie radosnie by palali wielka nienawiscia do Polski i wszystkiego co Slowianskie jak to bydle Illarionow......

Tyle ze Rassija zdrajca nieodpuszcza.... poprostu im sie niespieszy niech pozyje troche w strachu.... ale mam szczera nadzieje ze go znajda kiedys i odpowiednio beda "riezac".... bo nie ma na Swiecie nic gorszego, nie ma wiekszego scierwa niz swinia korytna przylapana na okradaniu wlasnego narodu, ktora potem jeszcze czerpie korzysc ze zdrady wlasnego kraju i rasy.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
"@Crow: A wklej nawet doktorat z filozofii.... dla mnie to nic nieznaczy kto jaka szkole ukonczyl i jakie studia zdal. To tylko dla ciebie jest wyznacznik inteligencji czy ktos skonczyl studia czy nie.... "

Wiesz .........to nie ja wykrzykuje to o swoim stanowisku i studiach Ty to nawet czytac chyba nie umiesz a posty pisze ci kolezanka z pracy Roznosisz tam poczte ? hos Fylkesmannen ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
Wiesz? Mnie naprawde dynda czy Palikot czy kaczor czy muminek korwin. Polacy sami wybiora kogo beda chcieli i to nie jest moja sprawa. Potrafie zaakceptowac co ludzie chca i nie mam zamiaru sie z tego powodu denerwowac. Dziekuje ci ze schodzisz do mojego poziomu zeby mi pewne rzeczy tlumaczyc ale ja sie obawiam ze to jednak jeszcze jest za wysoko. Bo mnie naprawde trudno jest zrozumiec glupote na Twoim poziomie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Crow: To ty probowales zanegowac fakty upierajac sie ze to niemozliwe abym ukonczyl studia.... do tego powolujac sie na poziom inteligencji ktory podobno wedlug ciebie mialby to uniemozliwiac.... Wiec teraz nieobracaj kota ogonem bo sam uznales studia za wyznacznik inteligencji......

Powoli zaplatujesz sie niczym jasta w twojej argumentacji a na koniec skonczy sie to pewnie jak u jasty jawna hipokryzja i ciaglym zaprzeczaniem samemu sobie....

A co do tego Polacy sami wybiora kogo beda chcieli i to nie jest moja sprawa. to chyba nietrzeba juz wiecej dowodow na to ze nie czujesz sie Polakiem piszac cos takiego. A ja sie czuje w kazdej chwili Slowianinem i Polakiem i bede glosowal a kiedys wroce do Polski. Dlatego wlasnie mnie to interesuje duzo bardziej niz to co sie dzieje w Norwegii... norski moga sobie nawet wybrac Rødt byle w Polsce tego niebylo.

Co do tego jakie zaszczytne funkcje pelnisz tam gdzie pracujesz to niebede zgadywal.... chociaz podejrzewam iz myslisz ze inni robia to samo co ty w pracy. A teraz pomysl kiedy ostatnio widziales prawnika po norweskich studiach ktory zatrudniony jako prawnik robi za roznosiciela poczty.... a jak juz nad tym pomyslisz to dopiero wtedy oskarzaj innych o glupote.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
No wedlug twoich opisow i påstander tutaj, to po norweskich studiach nie nadajesz sie do niczego innego niz roznoszenia poczty Przeciez oni sa wszyscy glupi No a jak sa glupi to produkuja glupich prawnikow

Hm ..... mam tez przeczucie ze jednak Polacy poradza sobie bez ciebie (beze mnie tez). Oni wiedza kogo chca sobie wybrac i nie obnizaj ich zdolnosci do samodzielnego myslenia bo sobie na to nie zasluzyli.
Zdecydowanie dynda mi czy jestes prawnik czy vaktmester. Poziom twojego myslenia wskazuje jednak na to ze ani jedno ani drugie.

Prawnikow jest w N duzo. Jedni sa dobrzy a inni slabi. Jedni sa madrzy a inni glupki. Jak w kazdym innym zawodzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Crow: Alez znowu sam sobie cos wymysliles i twierdzisz ze ja to powiedzialem. Nigdzie niepisalem ze wszyscy norskowie sa glupi ba nawet chyba niepisalem ze ogolnie sa glupi chociaz posiadaja liczny proletariat ktory zdecydowanie jest w stanie spelnic wymagania by ktos ich tak mogl okreslic. Ja jedynie mowilem ze bardzo wielu jest wrogo nastawionych do Slowian wiec ja prywatnie delikatnie mowiac za nimi nieprzepadam, co zupelnie nie ma wplywu na profesjonalne zycie zawodowe.

Wiec niewciskaj ludzia ze powiedzieli/napisali cos co sobie sam w glowie wymysliles....

PS. Zawsze za to pisalem iz 16,3 % glosujace na FrP to sa bardzo rozsadni norskowie ktorzy chca pozyc we wlasnym kraju zamiast odliczac czas do emerytury w Hiszpanii...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
O ile dobrze sie orientuje to Hagen zawsze robil to w Hiszpani
I .... czyli.......jak tylko zaglosuje na FRP to juz bede madry?
A jak na Korwina to juz bardzo madry bede?
A jak a Korwina tam i FRP tutaj to chyba zdechne od tej madrosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok